Εκλογοαπολογιστική ΓΣ μελών ΕΜΕ – Πρόσκληση για κατάθεση υποψηφιοτήτων

Αγαπητοί Συνάδελφοι, μέλη της ΕΜΕ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι με το νέο ισχύον καταστατικό της ΕΜΕ (όπως τροποποιήθηκε δυνάμει της από 16ης/1/2013 απόφασης της Γ.Σ., που εγκρίθηκε δια της υπ’ αριθμ. 771/2013 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών και καταχωρήθηκε στην οικεία στήλη του βιβλίου αναγνωρισμένων σωματείων με αυξ. αριθμό 2618/9-7-2013) και το νόμο η Εταιρεία έχει πλέον πανελλήνιο χαρακτήρα.

Σύμφωνα λοιπόν με το νέο ισχύον Καταστατικό και το νόμο το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο έχει τριετή θητεία, η οποία λήγει 26/2/2019. Για το λόγο αυτό σας καλούμε σε Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με την επισυναπτόμενη πρόσκληση, για εκλογή επταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) και Τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ).

Στην εκλογική διαδικασία συμμετέχουν όλα τα τακτικά μέλη της Εταιρείας, πανελλαδικά, ενώ για να υποβάλει κάποιο μέλος υποψηφιότητα για μέλος ΔΣ ή ΕΕ πρέπει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον δύο (2) έτη ως τακτικό μέλος της Εταιρείας, να έχει εκπληρώσει τις ταμειακές υποχρεώσεις του και να έχει τα νόμιμα προσόντα (άρθρο 11 νέου ισχύοντος Καταστατικού).

Οι αιτήσεις υποψηφιότητας (αίτηση επισυνάπτεται) υποβάλλονται εγγράφως και δύνανται να αποσταλούν είτε με Fax στο νούμερο 210-7462210 (Εργαστήριο  Μικροβιολογίας υπ’ όψη κας Γ. Βρυώνη), είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γεν. Γραμματέας της Εταιρείας κας. Κ. Θέμελη-Διγαλάκη: kdigalaki@gmail.com έως 16 Φεβρουαρίου 2019 (για την ταχύτερη δυνατή διεκπεραίωση της διαδικασίας  παρακαλείσθε να αποστείλετε μαζί και την απόδειξη πληρωμής της ετήσιας συνδρομής σας στην Εταιρεία).

Οικονομικά τακτοποιημένα θεωρούνται τα τακτικά μέλη που έχουν εξοφλήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς την Εταιρεία. Η ετήσια συνδρομή τους (για το έτος 2019, ποσό 30 €) καταβάλλεται είτε αυτοπροσώπως στην Ταμία της Εταιρείας (Εργαστήριο Μικροβιολογίας, κα Γ. Βρυώνη) ή στον εισπράκτορα της Εταιρείας (κο Π. Μπαμπούσουρα), είτε με κατάθεση στην ALPHA BANK (IBAN: GR51 0140 1110 1110 0200 2001 262 – Αιτιολογία: ονοματεπώνυμο μέλους – 2019)

Μέχρι τις 1 Μαρτίου 2019 θα σας έχει αποσταλεί όλο το εκλογικό υλικό (ψηφοδέλτια και σφραγισμένος φάκελος ψηφοφορίας)

Με τιμή
Το ΔΣ της ΕΜΕ

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *